Det finnes utallige måter å lage punchruller på, her er min :)
Du trenger kakerester. Kan bruke sukkerbrød, vaniljekake eller sjokoladekake.
Jeg har brukt sjokoladekakerester. Glemte å ta bilde før jeg blada sammen med sjokolademassen.
Sjokoladekakerestene har jeg blandet sammen med kremen som ble igjen fra Sarah Bernard kakene, og har i tillegg hatt i ca 3 ss Arraksarom (dette har jeg kjøpt i Sverige)
Oppbevares kjølig i tett boks. Holdbar i kjøleskap ca 1 uke, men kan fryses. Ta opp en liten stund før servering slik at de får tint.
Du trenger kakerester. Kan bruke sukkerbrød, vaniljekake eller sjokoladekake.
Jeg har brukt sjokoladekakerester. Glemte å ta bilde før jeg blada sammen med sjokolademassen.
Sjokoladekakerestene har jeg blandet sammen med kremen som ble igjen fra Sarah Bernard kakene, og har i tillegg hatt i ca 3 ss Arraksarom (dette har jeg kjøpt i Sverige)
![]() | |
| Bland sammen kakerester med valgfritt fyll. Jeg har brukt restene etter Sarah Bernard kremen |
![]() |
| Jeg har hatt ca 3 ss Arraksaroma i kakeblandingen |
![]() |
| Rull ut marsipan og kjevle den flat |
![]() |
| Legg kakeblandingen på marsipanen, rull sammen og sett kaldt i ca 1 time |
![]() |
| Etter ca 1 time kan du begynne å skjære opp i passe biter. |
![]() |
| Smelt 200gr sjokolade og 2 ss delfiafett over vannbad. |
![]() |
| Dypp hver ende i sjokoladen |
![]() |
| Og sett de kaldt. |
Oppbevares kjølig i tett boks. Holdbar i kjøleskap ca 1 uke, men kan fryses. Ta opp en liten stund før servering slik at de får tint.









Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar