Til denne julen har jeg bestemt meg for å teste ut Sarah Bernard kake. Og jammen er jeg glad for det, for de er farlig gode :)
Jeg bruke denne gangen ferdig kransekakedeig, men neste gang skal jeg lage ordentlig Stek små topper midt i ovnen på 180 grader i ca 8-10 min |
Pisk 3 dl melis og 200 gr smør hvitt |
Bland inn 100 gr revet sjokolade og 3 eggeplommer i smør og melis blandingen |
Slik ser det ut når det er blandet. |
Snu kranskekaketoppene og sprøyt ut topper med krem på, sett deretter kaldt |
Smelt 200 gr sjokolade og 2 ss delfiafett over vannbad |
Dypp toppene i den smeltede sjokoladen |
Slik.. |
Sett kaldt. Kan med fordel fryses hvis de ikke blir spist med en gang :) |
Enjoy :)
Jammen dette ser jo deilig ut :)
SvarSlettTenkte jeg skulle få smake snart jeg :D
Dette er meg mamma, Liv Karina :D
Ser jo så godt ut, og jeg har ikke fått smakt
enda :P